Bezwaar gebruik beeldmateriaal

Tijdens allerlei activiteiten van Montessori College Arnhem zoals reisweken, monti-dagen, projecten, sporttoernooien en schoolfeesten, worden er van leerlingen foto’s gemaakt. Die foto’s zijn vaak te zien op de website, en/of op de roosterborden in de school. Leerlingen stellen dit zelf over het algemeen op prijs en de foto’s geven vaak een indruk van de sfeer en de activiteiten op onze school. Bepaalde foto’s worden gebruikt voor publicaties, zoals de MCAschoolkrant, de Nieuwsbrief, de Schoolkeuzegids, de schoolgids en het jaarverslag. Naast dit alles kunnen ten behoeve van scholing van docenten video opnames gemaakt worden, waarop leerlingen staan.

Leerlingen en/of ouders, en ook medewerkers, kunnen bezwaar hebben tegen publicatie van foto’s/filmpjes/video's waarop men zelf of waarop eigen kinderen staan afgebeeld.

U kunt contact opnemen met de website beheerder: montessori@montessoriarnhem.nl. U kunt ook onderstaand  formulier gebruiken om bezwaar te maken tegen het gebruik van beeldmateriaal.

Formulier bezwaar gebruik beeldmateriaal

bijgewerkt 17 juli 2017

Zoeken